06-51284792

Over Van Merode

 

Over Van Merode Transport | Roosendaal

Door onze passie voor alles wat met transport te maken heeft zijn wij op 1 Juli 2017 met ons familiebedrijf gestart. Roy was van 2012 tot 2017 in loondienst en haalde ondertussen zijn ondernemersdiploma. Vader Jos was van 1984 tot 2017 in loondienst en had dus de nodige praktijkervaring. Samen besloten ze in de zomer van 2017 de stap te zetten en samen het avontuur aan te gaan. Allebei met een trekker en beide bij een aparte opdrachtgever. Al snel kwamen er meer aanvragen binnen en stonden ze na 1,5 jaar voor de keuze; Maken we de stap voor de uitbreiding van een 3e trekker of laten we het voor wat het is? Iets waar Roy eigenlijk geen seconde over na hoefde te denken.
Neef Rick werd bij de zaak gehaald en al snel volgde ook broer Ricardo als nummer 4. Inmiddels beschikt van Merode Transport over een jong en gemotiveerd team met 6 trekkende eenheden, 10 getrokken eenheden en 2 vaste charters.

De werkzaamheden zijn vooral gericht op;

Shuttle / Koppel werk in de regio Rotterdam + West-Brabant

Winkeldistributie

Stukgoedvervoer

Containervervoer

Het wagenpark is volledig uitgerust voor het vervoer van gevaarlijke stoffen en alle chauffeurs & charters beschikken over het ADR ( basis, stukgoed ) certificaat.

Open chat
Welkom bij van Merode Transport.
Waarmee kunnen we je helpen?